Wil jij je dag ook goed starten? Op 8 & 9 september zal Mariete de Kroon van Kiflow om 10:30 een bijzondere yoga workshop verzorgen. Het is namelijk niet zomaar een yoga sessie, maar Lu Jong Tibetaanse Yoga.

Waar staat Kiflow voor?

Kiflow Mariette de Kroon staat voor: Energize! Ontdek je potentieel! Letterlijk betekent KiFlow het stromen van energie.

Wat maakt Lu Jong zo uniek?

Lu Jong is heel bijzonder omdat het op alle dimensies werkt en ons welzijn bevordert. In Lu Jong doen we vloeiende bewegingen die we combineren met ademhaling en aandacht in het lichaam. De beoefening is tegelijkertijd krachtig als zacht en zeer effectief. Lu Jong brengt je in het nu. Je draagt zorg voor een gezonde en flexibele ruggengraat en geeft een boost aan je gezondheid. Bovendien helpt Lu Jong op een krachtige manier om je emoties in balans te brengen. Je ervaart meer ruimte in je lichaam, je hoofd, je hart en je leven.

Lu Jong bestaat al 8000 jaar en is geworteld in Tibetaanse geneeskunst & in Bon en Tantrayana . Deze worden niet voor niets ook de “diamanten teachings” van Tibet genoemd. In de beoefening zit veel wijsheid hoe natuur, en de 5 elementen in lichaam en geest samenwerken. En hoe we het lichaam slim kunnen inzetten zodat we gezondheid bevorderen, gegrond zijn en een kalme heldere geest hebben. Met een heldere geest en in een ontspannen staat van zijn komen inzichten spontaan. Lu Jong helpt om geïnspireerd en gelukkig te zijn. Thuis bij jezelf, in je kracht!

De Lu Jong serie bestaat uit 23 bewegingen. In de workshop op de beurs leer je de 5  element bewegingen. Alles bestaat uit de 5 elementen en deze kun je in jezelf in balans brengen. Zowel in je body als in je mind heeft dit een diep effect!

BONUS: Je krijgt een hand-out mee, zodat je je ook thuis heerlijk voelt in een kwartier.

De bewegingen zijn geschikt voor iedereen, van alle leeftijden.

Waarom is het goed om zo je dag te starten?

  • s ‘Ochtends vroeg is de meest ideale tijd qua kwaliteit van de ademhaling
  • Er komt niets tussen je mooie voornemen en het uitvoeren ervan
  • Je hebt er de hele dag profijt van, geniet ervan!

Wil je meer informatie? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op met Mariette via mariette@kiflow.nl.