Afbeelding: Chern Tak Kow

 

We zijn aanbeland in de donkere dagen voor kerst en blikken terug op weer een bijzonder jaar. Van de vijf edities van Paranormaal die we normaliter organiseren hebben we dit jaar slechts 1 keer onze deuren kunnen openen. Maar wát een editie was dat!

Video terugblik 18 & 19 september

We hebben genoten van alle liefde en blije gezichten. Het voelde als een warm bad! We proberen dit gevoel vast te houden, zodat we er nog wat langer op kunnen teren. Zo vlak voor de feestdagen hadden we namelijk gehoopt je een positiever bericht te kunnen sturen maar helaas: we zitten weer midden in een lockdown en naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen zaterdag en de aanhoudende maatregelen voor onder andere evenementen en doorstroomlocaties achten wij de kans dat Paranormaal Alternatief op 29 & 30 januari 2022 door mag gaan heel erg klein. De volgende persconferentie staat gepland voor 14 januari. Om binnen twee weken de beurs nog te organiseren is niet haalbaar, daarom hebben wij besloten de editie op 29 & 30 januari 2022 niet door te laten gaan.


Wat gebeurt er met aangekochte ticket(s) of gereserveerde stands?
Tickethouders en standhouders hebben persoonlijk bericht gehad per mail. Geen mail ontvangen? Check dan even je spam! Wij schuiven aangekochte ticket(s) automatisch door naar de eerstvolgende editie op 26 & 27 maart 2022. Hier hoeft geen actie voor ondernomen te worden. Ben je op deze datum niet in de gelegenheid de beurs te bezoeken? Stuur dan een mail naar de beursorganisatie via paranormaal@de-broodfabriek.nl

Fijne feestdagen
Ondanks deze vervelende beslissing willen we jou en je naasten namens alle medewerkers van De Broodfabriek fijne, warme feestdagen wensen. Laat je licht niet dimmen, blijf vooruit kijken. We komen hier doorheen! We kijken hoopvol uit naar een nieuw jaar waar we hopelijk weer meer dan één beurs mogen organiseren. Uiteraard hopen wij je in 2022 weer te mogen ontvangen als bezoeker of standhouder op Paranormaal Alternatief.

Fijne feestdagen en hopelijk zien we je snel weer in De Broodfabriek!