Door: Desiree van de Witte Wolf

De nieuwe maan verschijnt in de nacht van woensdag op donderdag weer aan de hemel! Waar de vorige nieuwe maan zorgde voor nieuwe, frisse energie en lichamelijke kwaaltjes die om de hoek kwamen kijken, zorgt de nieuwe maan van 23 april voor signalen voor het bewandelen van je juiste pad.

De nieuwe maan van 23 april
Deze maan staat zoals elke nieuwe maan weer voor het begin van een nieuwe periode. Deze periode mogen we aan de slag met zelfzorg en je pad bewandelen. Het meeste van het juiste pad bewandelen zal op werk slaan, maar ook over vrede vinden met jezelf. Dat zal de komende weken ook blijven spelen. Velen vinden het moeilijk om balans te vinden tussen werk en privé om verschillende zaken: geen nee kunnen zeggen op werk of überhaupt werk doen waar ze niet achterstaan. En je lichaam gaat hier op een gegeven moment tegen je werken en deze maan wil je daar extra bewust van maken. Je krijgt deze maan vreemde, sluimerende klachten als spierpijn of vervelende vermoeidheid. Maar dit is niet om tegen je te werken; dit is je onderbewuste die je via je lichaam vertelt dat je meer op je pad mag lopen. Dit is dus een goede periode om maar goed naar die klachten te luisteren. Wanneer je klachten namelijk snel verminderen, weet je dat je meer op je pad loopt.

Verder zijn de energieën deze maan het zat als je werk doet waar je niet achterstaat. Er zullen mogelijkheden openen en inzichten tot je komen voor een baanverandering. Het zal je bijvoorbeeld op je huidige baan extra bemoeilijkt worden of je komt in aanraking met mensen/ functies die je weer dat enthousiaste gevoel geven. Kom dan ook in actie! Het is spannend, eventuele zekerheid opgeven, maar is dat de vastigheid en de knoop in de buik (wederom je onderbewuste) waard?

Tips voor deze maan
Wat wil je nu echt in en van het leven? Wat is je grootste wens? Is het bijvoorbeeld reizen? Denk dan niet in belemmeringen. Denk in oplossingen: een baan waarmee je veel kunt reizen, toerisme, enz.. Wees creatief! Als je al niet durft te fantaseren in je hoofd, hoe kan het dan ooit uitkomen?

Houd je oren en ogen open voor nieuwe kansen. Spar met mensen uit je omgeving en probeer goed te beseffen dat het nooit te laat is om van koers te veranderen. Van welke keuzes werd jij gelukkig als je straks 90 jaar bent en je kijkt terug naar nu? Natuurlijk kom jij op je pootjes terecht, maar ‘wat nou als het misgaat’? Wat denk je dan op je 90e? Zou je spijt hebben van de keer dat je je gevoel volgde en de andere baan nam dat niet zo goed afliep nam of ben je op je 90e blijer als je deed wat voor vastigheid zorgde?

Liefs, Desiree

Lees meer over de Witte Wolf op haar website of neem een kijkje op haar Facebook en Instagram.

Witte Wolf vertelt.. is een twee-wekelijkse rubriek waar Desiree spirituele onderwerpen onder de loep neemt:
Mijn naam is Desiree en ik ben al mijn hele leven heldervoelend. Met plezier verdiep ik me in ieders unieke hooggevoeligheid, gaves, contact met jouw (vroegere) kern en het verwijderen van negatieve energieën. Tijdens deze zoektocht laat ik je graag meekijken en leg ik uit hoe je grip kunt krijgen op het ontastbare.