Door: Desiree van de Witte Wolf

Tijdens de vorige nieuwe maan was er ruimte voor kalmte, genieten en een nieuwe fase! Bij deze volle maan zul je een vol hoofd merken en wil je zoveel mogelijk uit je dag halen!

De volle maan van 3 augustus
Deze volle maan zul je je energiek en ondernemend voelen. Zoals gewoon komt er niet veel van een goede nachtrust, maar doe wat met deze energie! Durf te dromen, durf plannen te maken. Wees niet bang om te falen maar wees blij dat je al kunt genieten van je droom! Deze positiviteit werkt alleen maar bevorderlijk.

Deze maan word je ook gewezen op water drinken! Je hoofd- en nekpijn geven je extra signalen over het innemen van genoeg vocht! Let daarbij meteen op een balans met zout innemen.

Tot slot zul je deze maan wat meer in contact staan met je hogere zelf (gaves) en je zelfverzekerder voelen. Gebruik dit zelfvertrouwen voor je plannen en weet dat je dit gevoel altijd weer kunt oproepen omdat jíj dit simpelweg bént.

Tips voor deze maan
Dit is een mooie tijd om uit te vinden wat überhaupt jouw dromen en idealen zijn. Ga op onderzoek uit en luister naar niemand anders dan jezelf. Voel goed aan met wie je kunt overleggen om verder te komen en gebruik dat moment meteen om je omgeving nog beter in te leren schatten!

Ruim op! Dit zal je ook meteen nachtrust bevorderen. Nu is het goede moment om te ondernemen. Twijfel je al een tijdje aan baanverandering? Nu is het goede moment om te starten met zoeken (of zelfs over te stappen)! Wil je al een tijd investeren in jezelf? Kies nu een leuke cursus of hobby en begin ermee! Het zal geen energie kosten maar alleen maar geven en reguleren. Dit zijn mooie dagen om te beseffen dat enkele zaken in je leven wellicht veilig voelen maar stiekem energie slurpen.

Liefs, Desiree

Lees meer over de Witte Wolf op haar website of neem een kijkje op haar Facebook en Instagram.

Witte Wolf vertelt.. is een twee-wekelijkse rubriek waar Desiree spirituele onderwerpen onder de loep neemt:
Mijn naam is Desiree en ik ben al mijn hele leven heldervoelend. Met plezier verdiep ik me in ieders unieke hooggevoeligheid, gaves, contact met jouw (vroegere) kern en het verwijderen van negatieve energieën. Tijdens deze zoektocht laat ik je graag meekijken en leg ik uit hoe je grip kunt krijgen op het ontastbare.