Door: Desiree van de Witte Wolf

Veel mensen hebben wel eens gehoord van entiteiten in reflecties zien. Of misschien heb je dit zelf meegemaakt. Vandaag gaan we het hebben over waarom er wel eens (sneller) entiteiten in reflecties worden waargenomen.

Entiteiten in reflecties zien, een vorm van helderzien
Om entiteiten waar te nemen, moet je helderziend zijn. Veel mensen hebben niet door dat ze helderziend zijn. Helderziend ben je namelijk al wanneer je door mensen “heen” kunt zien, of je bijvoorbeeld dus weet wanneer ze liegen. Wanneer je alleen al deze vorm van helderziendheid bent, ben je dus ook gevoelig voor het waarnemen van entiteiten.

De ene entiteit is er om jou te helpen en de ander om jou te dwarsbomen. Maar er is nog een soort: entiteiten die een boodschap willen overbrengen. Vooral deze laatste soort probeert het wel eens via reflecties: bijvoorbeeld spiegels en ramen.

Waarom zie je niet de hele tijd entiteiten als helderziende?
Vanwege onze referentiekaders, zien de meeste van ons niet de hele dag allerlei soorten entiteiten. Ik ook niet! Je ziet entiteiten pas als je echt erg helderziend bent. Ben je nog niet op dat level, dan zie je entiteiten vaak op bepaalde manieren, namelijk op manieren waaraan jij een entiteit herkent. Sommige mensen zien de entiteit bijvoorbeeld altijd precies zoals ze de overleden geliefde hebben gekend en andere mensen zien bijvoorbeeld geen gezichten. Dit komt voornamelijk omdat de mensen die net niet de entiteiten 100% goed en puur kunnen zien, teveel met hun hoofd bezig zijn als zij een entiteit proberen waar te nemen. En zij zijn teveel met hun hoofd bezig , omdat zij de entiteit niet 100% kunnen waarnemen: je gave pakt over naar je hoofd, je onderbewuste pakt over naar je bewuste.

Waarom neemt men veel waar via reflecties?
Wanneer je in een spiegel of door een raam kijkt zit er een extra laagje tussen jou en datgene wat je gaat waarnemen. Het is mogelijk dat dit de helderziendheid bevordert omdat het ‘even wat anders is‘. En dat is dus precies het verschil tussen helderzien en zien: dat het net even iets anders gaat. Maar op het moment dat je door een raam of naar een spiegel kijkt is er ook een klein moment van onverwachtheid. Als er bijvoorbeeld een vlekje op de spiegel zit, of het raam niet helemaal schoon is dan wordt je gezichtsveld beïnvloed. Jouw helderziendheid kan op dit moment worden getriggerd door deze externe beïnvloeding. Doordat je ineens iets anders ziet dan je brein “verwachtte” ben je op dat moment extra in de gelegenheid om de entiteit waar te nemen. Dit moment is precies wat een entiteit nodig heeft om een boodschap over je te brengen aan je. Dit duurt vaak niet lang, omdat je het dan al bewust probeert te verklaren.

Wat je kan doen als je bang bent voor entiteiten in je huis kan je hier zien:

Liefs, Desiree

Lees meer over de Witte Wolf op haar website of neem een kijkje op haar Facebook en Instagram.

Witte Wolf vertelt.. is een twee-wekelijkse rubriek waar Desiree spirituele onderwerpen onder de loep neemt:
Mijn naam is Desiree en ik ben al mijn hele leven heldervoelend. Met plezier verdiep ik me in ieders unieke hooggevoeligheid, gaves, contact met jouw (vroegere) kern en het verwijderen van negatieve energieën. Tijdens deze zoektocht laat ik je graag meekijken en leg ik uit hoe je grip kunt krijgen op het ontastbare.