Door: Desiree van de Witte Wolf

We beginnen eerst bij het begin voordat we naar het volgende leven kijken, daarom kijken we eerst naar het het vorige leven. Ik heb er zelf al het een en ander over geschreven, er is namelijk heel veel bekend over vorige levens. Simpel gezegd heeft iedereen een ziel die meerdere lessen mag leren, daarom bestaan vorige levens. Je kan deze lessen niet in één leven leren. Het kan zo zijn dat je uit jouw zielengroep meerdere mensen nodig hebt om een les te leren, en dat past niet altijd allemaal in één leven. En het kan ook zo zijn dat je soms gewoon meerdere levens nodig hebt om een les te leren.

Vanuit een vorig leven iemand kennen
Veel mensen hebben er wel eens over nagedacht of ze iemand kennen uit een vorig leven. Ze vragen zich bijvoorbeeld af of ze al een verleden hebben met hun vriend(in), of vragen zich af of een onverklaarbare angst misschien de oorsprong heeft in een vorig leven. Manieren om hier achter te komen zijn meditatie of regressietherapie. Ook kan er nagegaan worden of je bepaalde raakvlakken of overeenkomsten hebt waardoor het makkelijker wordt een vorig leven zelf te herinneren en daardoor tastbaar wordt.

Je volgende leven
Zoals je net hebt gelezen kan een vorig leven heel tastbaar zijn. Angsten die je in dit leven hebt, of een relatie die heel erg vertrouwd voelt kunnen hun oorsprong hebben in een vorig leven. Maar wist je dat je ook je volgend leven al kan zien? Dit is namelijk een plan, een tijdlijn dat al klaar ligt voor je. Niks staat al vast, dat staan toekomstvoorspellingen namelijk maar zelden, maar je kan op verschillende manieren al een kijkje leven in wat je te wachten staat. En helemaal mooi meegenomen: alles wat je tijdens dit leven al kan doen, hoef je een volgend leven soms niet meer te doen! Omdat dit een hele bijzondere vorm van helderzien is, is dit helemaal interessant. Veel mensen denken dat helderzien te maken heeft met geesten en aura’s, maar dit is niet het enige wat onder helderzien valt. Als je bijvoorbeeld dwars door iemand heen kan zien ben je al helderziend. En je kan het natuurlijk ook altijd vragen tijdens een reading, of er een pendel bij pakken.

Leef je je levens in chronologische volgorde?
Nee, levens lopen niet in chronologische volgorde. Bijvoorbeeld: op het moment dat ‘boven’ vindt dat het jouw tijd is om te leren over vervolging en hekserij, omdat je als ziel nu ruimte voor hebt om dit te leren, is het heel logisch dat jouw volgende leven een aantal eeuwen terug reïncarneert.

 

Liefs, Desiree

Lees meer over de Witte Wolf of neem een kijkje op haar website.

Witte Wolf vertelt.. is een wekelijks rubriek waar Desiree spirituele onderwerpen onder de loep neemt:
Mijn naam is Desiree en ik ben al mijn hele leven heldervoelend. Met plezier verdiep ik me in ieders unieke hooggevoeligheid, gaves, contact met jouw (vroegere) kern en het verwijderen van negatieve energieën. Tijdens deze zoektocht laat ik je graag meekijken en leg ik uit hoe je grip kunt krijgen op het ontastbare.