Door: Desiree van de Witte Wolf

Een goed uitgevoerde voorspelling houdt rekening met een aantal factoren:
– Dat een voorspelling nooit vast staat. Een goed medium geeft dit vooraf aan bij de klant en beschrijft aan hen de toekomst die op dit moment de meeste kans heeft van gebeuren.
– De paragnost mag bij voorspellingen rekening houden met interpretatie. Mocht een klant subjectiefs iets vragen als  “Ga ik geluk vinden?” vraag je dan eerst af wat de klant precies bedoelt met geluk. Je zult zien dat dit kan verschillen met jouw geluk. Diverse mediums hoeven die vraag niet eens te stellen “Wat bedoelt de klant precies met geluk”, zij geven antwoord op die manier wat de klant van hen verwacht.  Sommigen paragnosten krijgen het antwoord naar hun eigen zienswijze en dat is ook prima. Leer jezelf dus wat dit betreft ook kennen!

Een medium voert over het algemeen een voorspelling uit met zijn gaves als helderzien,- weten,- voelen enzovoorts. Echter kunnen zij ook hulpmiddelen gebruiken.

Spirituele hulpmiddelen
Een paragnost kan diverse hulpmiddelen gebruiken bij het voorspellen van een toekomst namelijk:

  • Tarot: een medium kan kaarten leggen. De kaarten laten de toekomst van de klant zien.
  • Automatisch schrift: een paragnost kan aan de klant zijn/haar gids de toekomst vragen door met de gids te schrijven.
  • Pendelen: een medium kan zijn pendel om raad vragen bij ja-nee vragen.
  • Foto-lezen: een medium heeft een foto ontvangen van de klant over degene over wie het gaat en daarmee helderziende inzichten informatie door te krijgen.

Een iets onbekendere variant, namelijk spreuken:
De toekomst voorspellen kan ook met eens spreuk. Zo zijn er spreuken waarbij gebruik gemaakt wordt van natuurelementen, zoals stenen, water of gras om zo iemand zijn toekomst af te lezen. Het lezen van koffiedik zie ik als een mengeling van helderzien maar ook een spreuk, gezien je een element gebruikt en deze gaat lezen.

Geloof ik in toekomst voorspellen?
Ik geloof dat je een voorspelling kunt zien/voelen in procenten. Ik geloof dat mensen diverse paden voor zich hebben liggen en het er aan ligt welk pad zij bewandelen of een voorspelling uitkomt. Als een medium bijvoorbeeld voorspelt dat de klant zijn/haar volgende baan heel leuk wordt en dit komt niet uit, dan kan dat twee oorzaken hebben namelijk: de klant heeft na de toekomstvoorspelling een ander pad gekozen dan dat het medium op dat moment zag of de klant is gestopt met het ervoor vechten omdat hij/zij dacht dat het toch wel goed zou komen. Zoals je kunt lezen kan een toekomstvoorspelling veel doen met een mens. Als de klant gelooft in toekomstvoorspellingen, dan kan een medium de klant ook nog eens een bepaalde weg laten inslaan. Als een medium bijvoorbeeld als volgende partner een getinte man met blauwe ogen voorspelt en de klant komt voor een keuze te staan: de man met blauwe ogen of de getinte man, dan kan hij het pad dat de medium heeft zag kiezen.

Liefs, Desiree

Lees meer over de Witte Wolf op haar website of neem een kijkje op haar Facebook en Instagram.

Witte Wolf vertelt.. is een twee-wekelijkse rubriek waar Desiree spirituele onderwerpen onder de loep neemt:
Mijn naam is Desiree en ik ben al mijn hele leven heldervoelend. Met plezier verdiep ik me in ieders unieke hooggevoeligheid, gaves, contact met jouw (vroegere) kern en het verwijderen van negatieve energieën. Tijdens deze zoektocht laat ik je graag meekijken en leg ik uit hoe je grip kunt krijgen op het ontastbare.