Door: Desiree van de Witte Wolf

Iedereen kan een foto lezen. Ik ben van mening dat iedereen dat in zich heeft. Je moet alleen bepaalde zelfkennis hebben om dan te kunnen begrijpen wat je ziet.

Voor je begint met een foto lezen: waar moet je op letten? 
Het is belangrijk om op te letten of merkt of je toestemming hebt van iemand om diegene te lezen en of je dit merkt op het moment dat je de foto leest. Als je geen toestemming hebt dan krijg je, zeker in het begin, vaak alleen maar basisinformatie van iemand door. Dit kan te maken hebben met het karakter van diegene die je op de foto probeert te lezen. Is/was diegene een open boek, dan kan het zijn dat je sneller of meer door krijgt.
Ik laat het bij jou of je het netjes vindt om een foto te lezen zonder diens toestemming.

Op het moment dat je wel toestemming hebt, dan zal je merken dat je meer te weten zal komen over de desbetreffende persoon. De energie van de persoon werkt namelijk met je mee omdat de persoon zich open gesteld heeft. Probeer het vanuit je eigen oogpunt te zien: wil jij dat iemand al je geheimen kan lezen? Je geeft met je energie een signaal af. Iemand komt er dan niet makkelijk doorheen. Geef je toestemming en vertrouw je iemand? Op dat moment geeft jouw energie aan dat die persoon wat dieper mag kijken. Het lezen van een foto is een echte energiekwestie.

Het lezen van een foto heeft te maken met jouw gaven
Sommige mensen werken er meer mee samen dan andere mensen maar iedereen heeft gaven. Op bepaalde perioden in het leven kan het ontwikkelen van jouw gaven geremd of juist gestimuleerd worden. Het is handig om een foto te gebruiken om jouw gaves mee te testen, omdat er van alles in je lichaam gebeurt op het moment dat je een foto leest. Het ligt er maar net aan welke gave het meest ontwikkelt is bij jou. Jouw onderbewuste (degene die de boodschappen van degene op de foto doorgeeft) zal je op die manier over de foto en de persoon op de foto vertellen. Je kan dus van alles in je lichaam voelen opspelen! Het kan zijn dat je dingen hoort of voelt, of dat je dingen ziet bewegen op de foto. Het is belangrijk om je er bewust van te worden dat dit komt door de persoon op de foto. In het filmpje hieronder leg ik je uit dat dingen die plots met je lichaam gebeuren  door het lezen van een foto komen:

Oefenen met foto’s lezen: waarom zou je dat doen?
Ik ben van mening dat je van jezelf moet houden voordat een ander van jou kan houden,  en dat je aan jezelf moet werken voordat je een ander kan helpen. Maar soms is het zo dat je jezelf pas leert begrijpen als je met een bepaalde techniek oefent. Je begrijpt opeens waar jij en je onderbewuste allemaal toe in staat zijn.

Wil je echt verder met het ontwikkelen van je gaven en leren van foto lezen? Dan kun je er hier meer over lezen.

 

Liefs,Witte wolf

Lees meer over de Witte Wolf of neem een kijkje op haar website.

Witte Wolf vertelt.. is een maandelijkse rubriek waar Desiree spirituele onderwerpen onder de loep neemt:
Mijn naam is Desiree en ik ben al mijn hele leven heldervoelend. Met plezier verdiep ik me in ieders unieke hooggevoeligheid, gaves, contact met jouw (vroegere) kern en het verwijderen van negatieve energieën. Tijdens deze zoektocht laat ik je graag meekijken en leg ik uit hoe je grip kunt krijgen op het ontastbare.