Door: Desiree van de Witte Wolf

Aan de hand van jouw hoofdgave kan je automatisch schrijven. Veel mensen zijn bang om overgenomen te worden door (slechte) entiteiten. In het kopje verderop kan je lezen dat dit niet zo hoeft te zijn.
Ik bedoel met schrijven aan de hand van alle soorten gaven:
Helderzien: het zien van letters, woorden of zinnen op papier. Deze kan je dan overschrijven!
Heldervoelen: het voelen van boodschappen en woorden. Deze kan je dan opschrijven.
Helderhoren: het horen van zinnen, woorden en letters. Deze kan je dan opschrijven.
Helderweten: het ‘gewoon’ weten welke zinnen en woorden je kan opschrijven
Helderruiken: het ruiken van geuren die je op kan schrijven.
Je werkt dus samen met een energie, zodat deze energie niet zomaar in jou. Maar dit is meer werken met je andere gaven, en nog niet helemaal automatisch schrift. Wat zorgt er dan voor het “automatische” aan automatisch schrift dan puur aan de hand van je gaven? Dit kan je hieronder lezen:

Automatisch schrift: met wie kan je dit doen?
Je kan dit met alle entiteiten doen! Een voorwaarde is dat jullie er op dat moment allebei zin in hebben. Hier kan je lezen over alle verschillende entiteiten. Voor automatisch schrift werk je het meest samen met engelen, gidsen of overleden geliefden. Hier kan je een overzicht vinden van hoe je de aanwezigheid van een entiteit herkent.

Waar moet je op letten bij het (beginnen met) automatisch schrijven?
Het belangrijkste is dat je zuiver en oprecht moet zijn naar degenen met wie je wil schrijven. Hoor het verhaal of het advies aan, doe het niet voor de sensatie. Schrijf lief en fijn. Hardop uitspreken met wie je wil schrijven kan soms ook helpen.

Automatisch schrijven kan je op twee manieren doen:

1: Maak je gedachten leeg en zorg ervoor dat er geen afleidende geluiden zijn. Pak je pen en wacht tot er iets komt. Maar pas op voor fout nummer 1: het kán zijn dat er niet zomaar iets komt, want dan zou een entiteit letterlijk tegen je pen zou moeten duwen. Dit zal niet gebeuren, want dan schrik jij je kapot. Het is daarnaast ook heel moeilijk voor de entiteit om zo precies jouw pen te laten bewegen. Je zal dus moeten helpen met schrijven. En dat is waar je je gaven voor kan gebruiken zoals je hierboven al gelezen hebt.

2: Zorg ervoor dat je  toegang hebt tot jouw onderbewuste. Ga dus juist neuriën, kijk tv of maak een kletspraatje met de vraagsteller. Juist als je bewustzijn bezig is, kan jouw onderbewustzijn van alles opschrijven. Ook op deze manier gebruik je je andere gaven, omdat de entiteit nog steeds niet tegen je pen duwt. Je bent je er alleen niet bewust van.

Voor goed automatisch schrift is de belangrijkste tip:
Verwacht geen hele lappen tekst met zinnen en woorden. Als dit gebeurt is de kans namelijk heel groot dat je het verhaal bewust gaat volgen. Vervolgens is de kans aanwezig dat je dingen zelf gaat invullen. Bijvoorbeeld: je ziet verschijnen/ schrijft: “ik ben heel trots op…”, dan is vervolgens de kans aanwezig dat je zelf invult “… jou”. Dit is namelijk vaak precies dat wat de vraagsteller wil horen. Maar het kan heel goed zijn dat de entiteit iets anders wilde zeggen, bijvoorbeeld “… hoe ik het allemaal gedaan heb.” Dit is een totaal andere boodschap. Volg dus niet wat er gezegd wordt, en vul nooit zelf iets in totdat je klaar bent met schrijven. Dan zal je pas kunnen beginnen met het vertalen. Het kan niet anders dan een zuivere boodschap zijn als je niet weet wat je schrijft terwijl je pen beweegt. Ook wil ik nog een keer de tip van helpen schrijven zoals hierboven beschreven nog een keer herhalen!

Contact maken met de verkeerde entiteiten
Omdat ze bang zijn om slechte entiteiten aan te trekken zijn veel mensen bang voor automatisch schrift. Hier kan je lezen over welke entiteiten jij aan kan trekken. Het kan inderdaad gebeuren dat je een foute entiteit aan trekt, maar niet op het moment dat jij puur en zuiver bezig bent. Wanneer jij respectvol en zuiver werkt, zal je niet zomaar een voorbijganger aantrekken. Dat zal je gids of geliefde overledene niet laten gebeuren. Je zal merken dat je minder bang bent voor het aantrekken van de verkeerde entiteiten naarmate je meer intact bent met jouw lieve onderbewuste. Uitzonderingen zijn natuurlijk als je bijvoorbeeld al last hebt van negatieve geesten of magie.

Automatisch schrift met buitenlandse entiteiten
Je kan natuurlijk ook automatisch schrijven met buitenlandse entiteiten. Dit wordt dan voor jou vertaald door de energie. Maar het kan wel zijn dat je hier soms hulp bij moet vragen. Lees er meer over in dit blog.

 

Liefs,Witte wolf

Lees meer over de Witte Wolf of neem een kijkje op haar website.

Witte Wolf vertelt.. is een wekelijks rubriek waar Desiree spirituele onderwerpen onder de loep neemt:
Mijn naam is Desiree en ik ben al mijn hele leven heldervoelend. Met plezier verdiep ik me in ieders unieke hooggevoeligheid, gaves, contact met jouw (vroegere) kern en het verwijderen van negatieve energieën. Tijdens deze zoektocht laat ik je graag meekijken en leg ik uit hoe je grip kunt krijgen op het ontastbare.