Door: Desiree van de Witte Wolf

Narcistische mensen, energiezuigers, jaloerse mensen, iedereen is er wel eens mee in aanraking gekomen. Nou zullen sommige lezers misschien denken dat ik dit wat kort door de bocht schrijf. Dat deze mensen wellicht wel een reden hebben of een oorzaak waardoor ze zo zijn geworden. Begrip en liefde van een hooggevoelig persoon kan ver gaan en is heel mooi. En hoewel deze argumenten zeker niet onjuist zijn, moeten we wel in de gaten houden dat we voor onszelf blijven zorgen!

Houd altijd je grenzen in de gaten, en weet dus ook wat deze zijn

Waar ik net al naartoe werkte, is proberen duidelijk te maken dat je altijd op jezelf moet letten. Het maakt niet uit waar een ander vandaan komt met zijn of haar gedrag, als jij er last van hebt dan moet je daar op reageren. Stel je grenzen, kom in actie, vertel hoe je je voelt of ga deze persoon uit deze weg. Als deze persoon later verandert en het niet meer schadelijk is voor jou, kun je altijd deze persoon opnieuw toelaten.

Werk samen met je onderbewuste

Beschermen doe je niet alleen met woorden of met je hoofd, maar wanneer iemand naar tegen je doet heeft dit ook gevolgen op energetisch gebied. Je wordt moe, emotioneel of verandert zelf ook je gedrag. Visualiseer, bijvoorbeeld elke ochtend, zodat je ook op energetisch gebied beschermd hiertegen bent. Je onderbewuste pakt deze visualisatie op en zorg dat dit gedurende de dag plaatsvindt zonder dat jij er nog veel mee bezig hoeft te zijn. Onbewust dus!

Speel niet de helper

Hoe goed je ook bent in het helpen van mensen, stel jezelf altijd de volgende vragen:
– Heeft de ander wat aan mijn hulp;
– Wordt het totaalplaatje hier beter op;
– Heb ik er wat aan.

Ja, ook de laatste vraag is erg belangrijk! Als het je lukt om diegene te helpen, heb jij er dan wat aan?

 

Liefs,Witte wolf

Lees meer over de Witte Wolf of neem een kijkje op haar website.

Witte Wolf vertelt.. is een maandelijkse rubriek waar Desiree spirituele onderwerpen onder de loep neemt:
Mijn naam is Desiree en ik ben al mijn hele leven heldervoelend. Met plezier verdiep ik me in ieders unieke hooggevoeligheid, gaves, contact met jouw (vroegere) kern en het verwijderen van negatieve energieën. Tijdens deze zoektocht laat ik je graag meekijken en leg ik uit hoe je grip kunt krijgen op het ontastbare.