-advertentie-

Magnetiseren

Magnetiseren is een van de oudste natuurlijke geneeswijzen en wordt tot op de dag van vandaag wereldwijd toegepast. Het helpt bij het oplossen van problemen door het opsporen van blokkades en storingen in het lichaam. Een magnetiseur maakt daarbij gebruik van genezende energie. Deze wordt via zijn handen overgebracht op het probleemgebied op het lichaam van de cliënt. Door magnetiseren wordt de ‘zieke’ plek behandeld, en het brengt lichaam en geest in harmonie.

Magnetiseren kan helpen bij zowel lichamelijke als geestelijke klachten, zoals bijvoorbeeld pijnklachten, gewrichtsstijfheid, vermoeidheid, huidklachten, chronische klachten, spanning, depressie en slaapproblemen.

Ook kinderen en dieren kunnen geholpen worden door magnetiseren.

Magnetiseren bij baby’s en kleine kinderen
Door problemen tijdens de zwangerschap of een zware bevalling kan een kindje makkelijk uit balans zijn geraakt. Deze baby’s huilen vaak, overstrekken of hebben bijvoorbeeld veel last van darmkrampjes.

Peuters en kleuters kunnen extreem opstandig en driftig zijn. Nachtmerries, bedplassen en onverklaarbare angsten komen vaak voor bij kinderen. Zij kunnen vaak emoties of trauma’s niet goed verwerken. Dit is voor de ouders en het kind erg stressvol. Er is niet altijd een aanwijsbare reden waardoor een kind zo van slag is, dat hoeft ook niet. Magnetiseren helpt de natuurlijke balans weer te herstellen, ongeacht de oorzaak van de problemen. Ook kan magnetiseren helpen bij kinderen die een vorm van autisme hebben, extreem gevoelig zijn of dingen ‘zien’.

Magnetiseren bij pubers en jongvolwassenen
Pubers en jongvolwassenen kunnen veel baat hebben bij magnetiseren. Deze periode in hun leven staat helemaal in het teken van veranderingen. Zowel fysiek als emotioneel. Er gebeurt in korte tijd van alles in hun hoofd en lijf, het lijkt alsof de hele wereld op zijn kop staat. Logisch dat ze daar niet altijd goed mee om kunnen gaan. Ze blijven vaak doorlopen met geestelijke en lichamelijke ongemakken zoals depressie, onrust, vermoeidheid, hoofdpijn en huidklachten.

Magnetiseren van dieren
Honden, katten en eigenlijk alle dieren voelen instinctmatig aan dat magnetiseren goed voor ze is. Dieren laten het gewoon gebeuren, ze hebben geen verwachtingen en zijn niet sceptisch. Ze nemen het magnetiseren voor de volle honderd procent op, en daardoor is er snel verbetering te zien. Tijdens het magnetiseren vallen dieren vaak in slaap of ze liggen heerlijk ontspannen te genieten.

Goede aanvulling op reguliere gezondheidszorg
Magnetiseren kan heel goed gecombineerd worden met iedere andere therapeutische behandeling (regulier of alternatief). Blijf bij gezondheidsklachten altijd onder controle van uw arts. Magnetiseren is een fantastische aanvulling op de reguliere gezondheidszorg maar nooit een vervanging!

Over mij
Mijn naam is Johan Voois en ik heb meer dan 40 jaar praktijkervaring als magnetiseur.  Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen. Tel 0640656955 of via de website johanvoois.nl

 


Wil je ook adverteren op onze website, social media kanalen of nieuwsbrief?
Kijk dan op onze website voor de mogelijkheden en neem contact met ons op!
Informatie online adverteren Paranormaal Alternatief