Op 25 januari is er een persconferentie geweest waarbij de Corona maatregelen bekend zijn gemaakt tot in ieder geval 8 maart. We zijn met de beursorganisatie en directie van De Broodfabriek naar aanleiding van deze persconferentie gaan puzzelen en uit gaan zoeken onder welke voorwaarden de beurs plaats mag vinden. Er zijn regels versoepeld, de beurs zou in theorie plaats kunnen vinden. Maar helaas zijn we tot de conclusie gekomen dat we onder de huidige maatregelen de beurs niet kunnen organiseren zoals we zouden willen. We hopen door de beurs te verplaatsen niet meer gebonden te zijn aan een maximum aantal bezoekers van 1250. Ook willen we graag iedereen kunnen ontvangen en hopen daarom het CoronaToegangsbewijs voor zowel standhouders als bezoekers in april niet meer te hoeven vragen.

Nieuwe data
Omdat we de editie van maart verplaatsen hebben we besloten de editie van eind mei ook een week op te schuiven. De nieuwe data van Paranormaal Alternatief zijn: 16 & 17 april en 4 en 5 juni. We zijn ons ervan bewust dat dit valt op het Paas- en Pinkster weekend. Dit is nog niet eerder voor gekomen, we hopen dat veel bezoekers deze weekenden ons weten te vinden!

Inschrijving geopend
Inschrijven als standhouder kan vanaf nu via: http://spiritueelalternatief.nl/standhouders/online-inschrijven/

Tickets
Ben je nog in het bezit van een ticket voor de beurs van november 2021 of januari 2022? Dan krijg je in de loop van deze week persoonlijk bericht via email.
De ticketverkoop voor bezoekers zal eind deze week openen.

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan gerust contact met de beursorganisatie via paranormaal@de-broodfabriek.nl

Hartelijk dank voor je begrip en hopelijk tot 16 & 17 april of 4 & 5 juni!

Met vriendelijke groet,

De beursorganisatie van Paranormaal Alternatief