Door: Monique van The Stonewhisperer

Lieve lezers, deze keer wil ik het hebben over (edelstenen)krachtdieren en met name de wolf.

Krachtdier
In het sjamanisme worden krachtdieren (wat ieder dier kan zijn) beschouwd als beschermers in diervorm. Helper, beschermer en begeleider , ook vaak in onze dromen. De wolf is zo’n dier maar je kan ook samenwerken met een ander krachtdier, of het nu een wolf, draak, raaf of een ander ( energetisch) dier is.

Wolven
Ik heb veel met wolven en een wolf is ook een begeleider van mij. Daarom verkoop ik ook edelstenen wolvenhangers en zoek ik ze uit naar hun energie en laat ik ze maken naar de vorm die ik mooi vind. Veel mensen spreekt de wolf aan. Of het nu de vergelijking met een huisdier is of vanwege hun mooie en krachtige uiterlijk.

Afstemming
Wanneer je je opeens aangetrokken voelt tot zo’n wolvenhanger of de wolf iedere keer opduikt dan is het tijd om je eigen rituelen nieuw leven in te blazen dus zeg maar een transformatie zit eraan te komen. Je krijgt nieuwe inzichten om een nieuw pad te kiezen, en zelf de beslissingen hierover te nemen. Jij zorgt er zelf voor wat voor leven je wilt en hoe je die in wilt vullen. En daar moet je zeker in deze tijd, sterk voor in je schoenen staan. Op je eigen eigen intuïtie leren vertrouwen en je zo ook op  te stellen in je omgang met anderen, is een van de dingen die de wolvenenergie je leert. De wolf kan je helpen je innerlijke stem te horen en je behoeden voor misstappen. Hij beschermt je zolang je je lessen in dit opzicht leert, soms hardhandig, andere keren op zachte wijze, maar altijd met liefde. Doe het in harmonie en met discipline – dan zal je ware vrijheid ervaren. Wolven zijn vermoedelijk de meest verkeerd begrepen zoogdieren. Ze zijn vriendelijk, sociaal en zeer intelligent. Ze hebben een sterk familiegevoel en zijn loyaal en ze leven volgens strak bepaalde regels en rituelen. Wolven zijn de personificatie van de wilde geest.

Buiten de energie van de wolvengeest hebben de hangers ook hun eigenschappen van het kristal waaruit de geslepen zijn. En ze zijn “gewoon” geweldig om te zien en te dragen.

Warme groet, blijf in verbinding, in zachtheid en positiviteit. Blijf in de hogere frequenties van licht en liefde. Er is zoveel moois in aantocht en tot die tijd kan het onrust in je lichaam geven, oude dingen oprakelen maar weet dat dit tijdelijk is….

Tot de volgende keer met een nieuw kristal of tot in Rijswijk bij de beurs van 28 en 29 november ,

 

Met warme groet,

Monique Koebrugge

Lees meer over The Stonewhisperer op haar website of neem een kijkje op haar Facebook en Instagram.