Door: Monique van The Stonewhisperer

Lieve lezers,

Deze keer wil ik het hebben over labradoriet. Dit is denk ik wel de steen die de meeste mensen kennen en prachtig vinden. Door de prachtige regenboogkleuren soms iets groener, dan weer iets blauwer en soms prachtig paars. Bij iedere schittering een ander beeld en tekening in de steen.. Ook is deze het meeste gebruikt als beschermer tegen “negatieve” energie. Heel veel HSP mensen hebben veel steun aan deze prachtige steen.

Labradoriet
Labradoriet wordt over heel de wereld gevonden zoals Mexico, Verenigde staten  maar veel komt uit Madagaskar. De soort die wordt gevonden in Finland heet spectroliet. De witte variant kennen we meestal onder de naam regenboogmaansteen. Deze heeft echter wel een hele andere werking

Afstemming
Mijn eigen afstemming bij een drakenhanger van labradoriet is:  De korte boodschap die deze draak wil doorgeven is : Verzachting van het hart, openen voor meer liefde naar binnen te laten gaan.. om de stekels van dit leven op aarde te verzachten, heel erg beschermend maar op een hele lichte manier zodat je alles met een liefdevolle blik tocht door kan laten…hartverwarmend .

Werking
De algemene beschreven werking is: Labradoriet is een steen die door middel van een krachtveld helpt om projecties van andere af te buigen en zorgt ervoor dat mensen die energie bij jou weghalen die niet kunnen doen. Je krijgt meer inzicht in jouw oude denkpatronen en angsten en zal deze helpen te verminderen of te verwijderen. Het vergroot jouw intuïtieve vermogens en zal jouw bewustzijn naar een ander level tillen. Hierdoor zullen jouw paranormale vermogens ook versterkt worden zoals helderziendheid , communicatie met hogere gidsen en jouw helende vermogens. Hierdoor zal je steeds meer over jezelf ontdekken. Hij zoekt blokkades op en brengt deze weer in balans. Fysiek helpt hij bij hyperventilatie, reinigt organen rond zonnevlecht gebied en brengt jouw hormoonhuishouding in balans. Ondersteunt ook als je slaapproblemen hebt en reuma en jicht… tevens vermindert hij de werking van elektromagnetische straling van oa computer of mobiel.

Het is een steen die zeer decoratief is om neer te zetten, geeft een prettige energie in de ruimte en wordt ook heel veel gebruikt in sieraden. Ik heb zelf verschillende sieraden, scuplturen, drakenhangers, starbeings en wolvenhangers in deze steensoort. Want ieder stukje is weer anders…

Blijf in verbinding, in zachtheid en positiviteit. Ga niet mee in de gekte over nieuwe golf, alle theorieën en verhalen die op bv facebook rondgaan. Probeer je balans te vinden in deze veranderende wereld. Ga nog meer in jezelf, in licht en liefde, en weet dat wij ondersteund worden en alles gaat zoals het moet gaan. Ook al is het soms moeilijk om te zien.

Tot de volgende keer en met warme groet,

Met warme groet,

Monique Koebrugge

Lees meer over The Stonewhisperer op haar website of neem een kijkje op haar Facebook en Instagram.