Door: Monique van The Stonewhisperer

Lieve lezers, deze keer wil ik het hebben over woestijn bariet bloemen.

Woestijn Bariet bloemen of wel Stromatoliet fossielen die zijn vervangen door oranje Bariet en zandsteen en die prachtige bloemen vormen. Ze zijn gevonden in de Sahara van Marokko en zijn 2,6 miljard jaar oud. Deze oude stenen bestaan uit versteende zuurstof producerende algen en zijn onze vroegste vormen van het leven op aarde.

Woestijn Bariet bloemen zijn verbonden met je onderste chakra’s, maar door het Bariet ook met de hogere chakra’s. Zij helpen ons te transformeren en persoonlijk te groeien. Vooral in deze tijd waar we door een transformatie en veranderingen heen gaan kunnen ze ons geweldig helpen bij bv. evolutionaire veranderingen omdat ze zelf al biljoenen jaren alles hebben doorstaan. Hierdoor geven ze ook rust en harmonie. Deze Stromatoliet maakt flexibel en leert je ‘los te laten’, maar ondersteunt je ook jouw doel op aarde te bereiken. Hij helpt bij het verwijderen van mentale programma’s of afdrukken die nu niet meer nodig zijn. Het Bariet helpt om inter-dimensionaal te reizen via dromen of door met de steen te mediteren. Deze reizen maken je aardse leven voller en verbinden je met de verschillende werelden waarin je leeft met die op aarde. Ook helpt hij je om gemakkelijker in contact te komen met je hogere zelf. Hij reinigt de chakra’s en brengt deze in balans. Deze lichtbloemen helpen je je eigen leven te leven en jezelf niet weg te cijferen, ook heel goed voor mensen die zich leeg laten trekken qua energie. Woestijn Bariet bloemen brengen vriendschap in een eenzaam hart. Ze resoneren met het oudste gedeelte van de hersenstam en zijn goed voor de hersenen en neurotransmitters. De steen moedigt heling op cellulair niveau aan en versterkt het lichaam. Hij helpt te herstellen na ziekte, zowel fysiek als geestelijk. Ook goed voor het skelet, lymfen en bloedstroom in zowel het lichaam als de hersenen. De steen ondersteunt ook bij het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam. Tevens helpt hij bij de reiniging en heling van moeder aarde omdat hij planten helpt meer zuurstof uit te scheiden. Goed voor je thymus, keel, tanden en botten en maag. Ondersteunt blaas, nieren en bij Parkinson.

Bij mijn persoonlijke afstemming op deze bloemen kreeg ik dit door:…als ik afstem begin ik in met een enorme snelheid terug te gaan in de tijd en beland ik in een enorme kuil.. om mij heen zie ik een soort van lichtceldiertjes en ze gaan naar elkaar en maken koraalachtige lichtbomen.. door deze steen gaat jouw energie lichaam zich opladen, het energetisch vuil wordt naar buiten gewerkt en dit neemt de lichtboom op en haalt daar weer informatie uit…. hierdoor krijg jij een dieper innerlijk weten, verankerd in jouw cosmisch lichtlichaam en aarde wortels…

Warme groet, blijf in verbinding, in zachtheid en positiviteit. Zoek in jezelf jouw innerlijke rust en blijf heel goed bij jezelf. Blijf in vertrouwen, licht en liefde.

Tot de volgende keer, de laatste keer in 2020, met een nieuw kristal.

Met warme groet,

Monique Koebrugge

Lees meer over The Stonewhisperer op haar website of neem een kijkje op haar Facebook en Instagram.