Door: Monique van The Stonewhisperer

Deze keer wil ik het hebben over de zonnesteen… in al die jaren bij mij niet naar voren gekomen maar vorig jaar november riepen opeens de starnations, sterrenvrienden, dat het tijd was om deze stenen te gebruiken en tevens de bollen die ik toen bij mij had. Ik heb toen samen met hun sterrenlichtzaadjes geplant in de edelstenen bollen die ik toen bij mij had en in de zonnesteenkralen. De boodschap die ze hierbij gaven was: Dat ze jou ondersteunen in deze bijzondere tijd en jouw wezen verder kan groeien in al het licht en liefde gegeven en ontvang je de Galactische codes die nu vrijkomen door dit zaadje.

Afstemming
Bij mijn zonnesteen planeten/ bollen heb ik al een afstemming gemaakt: Dit wilden ze doorgeven : Deze planeet is puur licht en vreugde en stimuleert het licht in jou… Voel je kracht en hoe je straalt.. Verwijdert al wat niet bij je hoort, binnen en buiten jou. Op zielsniveau raakt het de lijnen aan uit vorige levens waar je nog vast aan zit en stuurt lichtpulsjes over deze lijnen zodat die lijnen zacht oplossen… Je kan je terugtrekken in deze planeet om je op te laden of als je rust en zachtheid nodig hebt.. Hierdoor zal je bij jouw zielstaak komen en krijg je inzichten hoe je dit moet verwezenlijken met alle ups en downs… Blijf in jezelf geloven en vertrouw op wat je voelt en ziet…. al het goddelijke licht en kracht zit in jou en door het stimuleren van het zonnelicht in jou zal je het weer herkennen of zal het toenemen.. met alle mooie leermomenten die zich iedere keer weer aan dienen.

Eigenschappen
De zonnesteen is een veldspaat en familie van de groene, zwarte, regenboogmaansteen en labradoriet. Hij is minder bekend maar in de edelsteentherapie wordt hij veel gebruikt. Hij heet zonnesteen door de geel-oranje glinstering die hij te danken heeft aan kleine stukjes ingesloten hematiet of goetiet ( ijzerverbindingen) en daar komt tevens de kleur van.

De algemene werking/ bekende van de zonnesteen is: hij werkt opbeurend en stimuleert levensvreugde, optimisme, daadkracht, eigenwaarde, zelfvertrouwen, een goed humeur en een positieve instelling en kijk op het leven. Het is een doeltreffende steen tegen alle vormen van depressie, met name de seizoensgebonden variant. Daarnaast stimuleert zonnesteen het zelfgenezend vermogen van het lichaam en heeft een positieve invloed op chronische keelpijn, maagzweren en reuma.

Bollen geven hun energie rondom dus in de gehele ruimte waar je deze plaatst. Een bol, ik zeg planeet, staat symbool voor vader zon en moeder aarde.

 

Warme groet, blijf in verbinding, in zachtheid en positief.

 

Tot de volgende keer met een nieuw kristal,

Met warme groet,

Monique Koebrugge

Lees meer over The Stonewhisperer op haar website of neem een kijkje op haar Facebook en Instagram.