Door: Desiree van de Witte Wolf

De volle maan van 13 oktober is een minder heftige dan die van september. In september zorgde de maan dat je erg alert was en erg bewust van de dingen die niet goed liepen in je leven. Hij had zeker een nasleep van enkele dagen.

Deze volle maan zal wat rustiger verlopen hoewel je emoties wel wat aangescherpt lijken, maar niet overweldigend zijn. Lees vooral verder hoe dat in elkaar zit.

De volle maan van 13 oktober 2019:

Nu de volle maan van 13 oktober 2019: Deze maan brengt je emoties wat meer naar boven. Ze zijn aangescherpt. Ze zijn niet zozeer overweldigend zoals hooggevoelige mensen vaak hebben, maar je hebt gewoon minder de drang om ze te verstoppen en meer de drang er wat meer mee te doen. Dit alles zorgt wel voor innerlijke onrust. Deze maan vraagt je kortom je emoties wat meer een plaatsje te geven en dat is niet altijd een fijn proces, maar wel heel waardevol.

Bekijk hier om toch wat meer te lezen over hooggevoeligheid. Of scroll verder!

Deze maan mag je dus fijn aan de slag met verwerken. Eventueel kun je ook eens wat therapieën bekijken die wat uit je comfortzone liggen, zoals velen bijvoorbeeld bij hypnose hebben. Mijn advies is namelijk: als je emoties ongrijpbaar zijn, waarom niet een therapie proberen waar je in eerste instantie niet aan zou denken?

Deze volle maan maakt je ook lekker alert en scherp op andere zaken. Dus bekijk eens goed je vriendenkring en zelfs je familie. Wat niet goed voor je is, is niet goed voor je. Ongeacht wie het zijn.

Als je niets met je verwaarloosde emoties doet, is dit een maan waar je de behoefte hebt om veel te huilen. Dit is je onderbewuste die graag via de tranen zich wil ontladen. Vooral ’s nachts is dit een perfect moment omdat bijna alle andere prikkels uit je omgeving wegvallen, dus de focus gaat voornamelijk hier naartoe.

Tips voor deze volle maan

Ga op onderzoek uit. Ontdek jezelf en je omgeving en gebruik je versterkte emoties. Los je klachten op die op te lossen zijn of maak een plan. Dit is gewoon een fijne energie om aan je zelfzorg te denken.

De maan zal ook zorgen voor verstoorde nachtrust en piekeren, dus probeer niet te lang uit te slapen en probeer extra te letten op niet teveel caffeïne.

Liefs,Witte wolf

Lees meer over de Witte Wolf of neem een kijkje op haar website.

Witte Wolf vertelt.. is een wekelijks rubriek waar Desiree spirituele onderwerpen onder de loep neemt:
Mijn naam is Desiree en ik ben al mijn hele leven heldervoelend. Met plezier verdiep ik me in ieders unieke hooggevoeligheid, gaves, contact met jouw (vroegere) kern en het verwijderen van negatieve energieën. Tijdens deze zoektocht laat ik je graag meekijken en leg ik uit hoe je grip kunt krijgen op het ontastbare.