Door: Desiree van de Witte Wolf

In een eerdere blog beschreef ik wat tweelingzielen en zielsverwanten zijn. In het kort heb je één tweelingziel (iemand waarmee je je ziel deelt) en meerdere zielsverwanten. In deze blog leg ik uit waarom je de meeste mensen in je omgeving kent vanuit vorige levens!

Bevriend worden met mensen

De meeste mensen die je uitkiest om bevriend mee te worden, zijn mensen waarbij je al snel een fijn gevoel krijgt. Dat is logisch: gevoelsmatig wil je omgaan met bepaalde mensen omdat je ze herkent en dit vertrouwt voelt en met sommigen weer helemaal niet. Nu is het zo dat je niet zomaar een vertrouwd gevoel krijgt bij mensen. Daarvoor moeten er meestal raakvlakken zijn. En die voel je het snelst als je al een band hebt opgebouwd in een vorig leven met diegene. Diegene kan bijvoorbeeld jouw moeder of broer zijn geweest en dat was wellicht zó leuk, dat je graag nog even verder wil genieten van deze persoon. Sterker nog, misschien hebben jullie dat boven zelfs afgesproken voordat jullie weer geboren werden!

(Vervelende) Werkgevers en schoonfamilieleden

Dit zijn altijd mensen die een risico hebben om in je allergie te komen. Dat komt omdat dit mensen zijn waarmee verwacht wordt dat je door één deur kan met ze of omdat er machtsverhoudingen spelen. En soms gaat dat allemaal niet samen, omdat je elkaar gewoon totaal niet ligt. Echter zijn dit ook vaak mensen die je hebt gekend in een vorig leven, maar dan in negatieve context. Denk aan bijvoorbeeld een werkgever dat je in een vorig leven als jouw stiefmoeder zijnde jou heeft beroofd. Zij komen op je pad, omdat zij goed genoeg in je allergie zitten om er wat van te leren. Anders zou je te snel denken ‘laat maar praten.’ Maar als je in je allergie geraakt wordt, of in een nare onbewuste herinnering vanuit een vorig leven, dan is dat harder werken aan jezelf. Een hele goede levensles dus: bewustwording, grenzen stellen, zelfontplooiing, etc..

Enkele ‘nieuwe mensen’ in je omgeving

Uiteraard kun je ook mensen kennen in je omgeving die je nog niet eerder hebt ontmoet en bevriend met ze worden. Vaak heb je diegene dan leren kennen omdat het niet anders kon. Bijvoorbeeld omdat jullie collega’s werden of door een leraar werden ingedeeld in een projectgroep. En dat was opeens zo leuk, dat jullie bevriend werden. Het is maar goed ook dat sommige vriendschappen zo ontstaan, anders blijf je alleen maar bij het oude vertrouwde clubje.

Liefs,Witte wolf

Lees meer over de Witte Wolf of neem een kijkje op haar website.

Witte Wolf vertelt.. is een maandelijkse rubriek waar Desiree spirituele onderwerpen onder de loep neemt:
Mijn naam is Desiree en ik ben al mijn hele leven heldervoelend. Met plezier verdiep ik me in ieders unieke hooggevoeligheid, gaves, contact met jouw (vroegere) kern en het verwijderen van negatieve energieën. Tijdens deze zoektocht laat ik je graag meekijken en leg ik uit hoe je grip kunt krijgen op het ontastbare.