Door: Desiree van de Witte Wolf

Eerder is er al een artikel geschreven over waarom je sneller geesten in spiegels waarneemt dan met het blote oog. Met dag en nacht zit het ook zo. ’s Nachts kun je, net als met spiegels, meer waarnemen. Dit heeft niet zozeer als met spiegels te maken met helderzien, maar met wel met de staat waarin je op dat moment verkeerd. En ’s nachts zijn minder prikkels!

Prikkels overdag en ’s nachts
Overdag ben je bezig met van alles. Werk, studie, inspanning, wat iemand van je vindt, etc.. ’s Nachts is er rust. Dit uit zich altijd in twee gevolgen: je kunt juist lekker slapen, omdat er rust is. Of je komt juist tot rust van alle prikkels overdag en je komt tot leven ’s nachts. En dan maak je dieper gebruik van je zintuigen.

Verband met de nacht en geesten
Wanneer je ’s nachts weinig prikkels om je heen hebt, maakt dat je opener voor het waarnemen van geesten. Dat lijkt een beetje op kinderen die geesten zien in hun kindertijd: opeens raken ze dat kwijt. Zo rond een jaar of 7. Waarom? Ze zijn bezig met hun bewustwording en er wordt op school en in het dagelijks leven al veel van hun verantwoordelijkheid gevraagd. Voor degenen die het geesten kunnen zien nog een beetje vasthouden: die zien de geesten vooral ’s nachts. Dan wordt dat muurtje dat na de leeftijd van 7 omhoog is gekropen weer wat dunner.

Een leuk extra’tje is om te weten is dat de meeste geesten gewoon mensen zijn geweest. Buren, voorbijgangers, oude bekenden. Deze hebben allemaal een eigen karakter. Overdag kijken ze vaak mee met hun eigen kennissen, maar ’s nachts raken zij ook gewoon verveeld, alhoewel er ook een discussie is dat ‘tijd niet bestaat’. ’s Nachts gaan ze dus lekker dwalen. Ze zoeken dan mensen op die helderziend zijn en potentie hebben ze te zien. En dan willen ze zich laten zien.

Liefs, Desiree

Lees meer over de Witte Wolf op haar website of neem een kijkje op haar Facebook en Instagram.

Witte Wolf vertelt.. is een twee-wekelijkse rubriek waar Desiree spirituele onderwerpen onder de loep neemt:
Mijn naam is Desiree en ik ben al mijn hele leven heldervoelend. Met plezier verdiep ik me in ieders unieke hooggevoeligheid, gaves, contact met jouw (vroegere) kern en het verwijderen van negatieve energieën. Tijdens deze zoektocht laat ik je graag meekijken en leg ik uit hoe je grip kunt krijgen op het ontastbare.