Klik & Win 

Maak kans op een uniek en spiritueel cadeau naar keuze! Meedoen is simpel. Kies de prijs die jij wil winnen, vul het formulier in en win!

De trekking verloopt via een loting en de winnaars worden op dinsdag 7 november  2023 per e-mail op de hoogte gebracht.

Let op: De prijzen zijn alleen te verzilveren op 18 & 19 november 2023. Ruilen of op een ander moment de prijs innen is helaas niet mogelijk.

Je kan tot en met zondag 5 november 2023 meedoen aan deze winactie. Winnaars krijgen tevens één gratis toegangskaartje voor de beurs.

Meerdere keren deelnemen is niet mogelijk. Je komt slechts voor één prijs in aanmerking. Correspondentie over de uitslag is niet mogelijk. Het opgegeven mailadres kan voor mailingen worden gebruikt.


Spirituele prijzen voor 18 & 19 november 2023

Klik op de foto om te vergroten

Kleine huisbeschermer van Abel Consulting

Prachtige glazen huisbeschermer!

Smudgebox van Lexeah

Lexeah voor al je spirituele producten. Een mooie box met benodigdheden om te smudgen!


Consult automatisch schrift van Spiritueel Coach & medium Marina. op zaterdag 18 november 10:00

"Via mijn specialisatie automatisch schrift en channeling met mijn “gids” schrijf ik in een half trance situatie jou persoonlijke brief.

Hierbij stem ik mij af op je energie, de vragen die je hebt en je naam, geboortedatum. Zo komen inzichten en handvatten via een “automatisch” geschreven boodschap op papier.
Op deze manier mag je via de spirits verder geholpen worden met de obstakels op je levenspad. "Gratis behandeling op de beurs van Alex Massage Breda

"Ik geef ontspannings- massages, triggerpoint behandelingen, thaisemassage(op de mat), en (bedrijfs-)stoelmassages. het gaat er mij om dat de cliënt die op de tafel of stoel ligt en of zit ,zich zelf kan ontspannen en even niks hoeft. een moment van rust en voor je zelf,of juist een klacht die ik probeer te verhelpen."


Pendelconsult van een edelsteen hangertje of trommelsteen van Sietskes-Mineralen & Oceandrum.nl

Ontdek welke edelsteenhangertje of trommelsteen goed bij je past!Aurafoto met auraboekje van Aurafotografie Colorful People

Niets zo fascinerends als de kleuren van je aura! Maar wat betekenen de aura kleuren nu eigenlijk?
Uiteraard lees je alles over de aura kleuren in het auraboekje. Ben je rood, vol liefde en vuur? Of ben je juist groen, betrokken en in balans?Gratis beurs consult van Het Evenwicht


"Mijn grootste kracht is heldervoelendheid, ik heb een combinatie gemaakt van “Vorig Leven Kaarten” met Numerologie voor een uniek consult. Dit geeft inzicht in hoe het verleden doorwerkt in het heden. Leren van je verleden en leren loslaten.

Mijn werkmethode is aards, liefdevol, met een vleugje humor. Je wordt iedere keer weer uitgenodigd om met je voeten stevig op de grond te blijven staan, om zo terug te komen bij je eigen kracht en wijsheid."


Rozenkwarts theelichtje van C Crystals

Rozekwarts staat voor elke soort liefde. Deze edelsteen stimuleert zelfacceptatie en creëert meer eigenwaarde, hierdoor kun je meer van jezelf houden. Wanneer je leert om meer van jezelf te houden, kun je je naasten ook meer liefde geven. Je empathie wordt vergroot en versterkt je gevoeligheid. Het helpt je om veranderingen makkelijker te accepteren, werkt kalmerend, is pijn verzachtend en vult verlies aan. Ook brengt Rozekwarts balans tussen lichaam en geest. Het werkt rustgevend en harmoniserend. Boost je zelfvertrouwen en eigenwaarde met deze edelsteen!Gratis thee consult incl. Een zakje Intuïton Empowerment kruiden infusie. van Yanaly

Thee van Yanaly staat voor een thee zo organisch en biologisch mogelijk, zonder chemische toevoeging, Even een momentje voor jezelf.